Wilt u de Stichting Heijenbrock (financieel) ondersteunen?

Particulieren, bedrijven en non-profit instellingen hebben de afgelopen jaren bijdragen geleverd aan het levend houden van het erfgoed van Herman Heijenbrock. Ook in de toekomst zijn deze bijdragen voor ons als Stichting Heijenbrock van groot belang. Met uw hulp kunnen wij Herman Heijenbrock en zijn werken aandacht blijven geven presenteren. 

Donaties
Als donateur bent u betrokken bij de Stichting Heijenbrock en daardoor bij een klein netwerk van gepassioneerde kunstliefhebbers.Uw betrokkenheid in de vorm van schenkingen, legaten en erfenissen dragen op een zeer persoonlijke wijze bij aan presenteren van het erfgoed van Herman Heijenbrock.Voor u als donateur is het wellicht interessant om te weten dat iedere euro die u doneert, ook daadwerkelijk bij de Stichting Heijenbrock terechtkomt. Uw donaties zijn van harte welkom op rekeningnummer NL09 ABNA 0558 5052 52 van de ABN-AMRO t.n.v. Stichting Vrienden van het werk van de industrieschilder Herman Heijenbrock, te Haarlem.

Als u een vaste donateur wordt ad € 15 per jaar, dan ontvangt u onze Nieuwsbrief. Wij verzoeken om u in te schrijven als donateur door uw gegevens te sturen naar ons secretariaat: post@heijenbrock.org).

Sponsoring
De Stichting Heijenbrock biedt u als sponsor een cultureel platform voor contact met uw (potentiële) relaties, werknemers en het algemene publiek. Desgewenst kunt u als sponsor op onze website genoemd worden en kan er een doorverwijzing naar uw eigen website worden geplaatst.

© 2009 Stichting Herman Heijenbrock. Ontwerp Dickhoff Design.